Guanyar Alcoi ha convocat per al pròxim dimecres 16 de gener una assemblea oberta per organitzar i programar la campanya electoral.

Tindrà lloc el dimecres 16 de gener, al Centre Ovidi Montllor, a les 19 h. La plataforma ciutadana ha organitzat una assemblea oberta per tal de programar les qüestions prioritàries de cara a les eleccions municipals de maig de 2019.

La plataforma ciutadana ha organitzat una assemblea oberta per tal de programar les qüestions prioritàries de cara a les eleccions municipals de maig de 2019. Entre aquestes: tractar la política comunicativa, el programa electoral i les comissions programàtiques, es presentarà una proposta per al calendari de primàries i també el finançament de la campanya. Per altra banda, la Coordinadora realitzarà una dació de comptes de les últimes reunions mantingudes i comunicacions realitzades amb altres partits. Per últim s’obrirà un torn de debat, per tal de resoldre possibles dubtes, atendre reflexions o inquietuds de les persones assistents.

Cartell