Aquest dimecres 16 de gener comença el procés de primàries municipals de Podem Alcoi, que s’allargarà fins a l’obtenció dels resultats a principis de febrer. Un procés que té com a objectius principals fer el millor equip possible per construir un projecte comú, amb la participació de la ciutadania.

Segons la Secretaria General de Podem Alcoi, Naiara Davó: “El procés conformarà la candidatura municipal de Podem Alcoi per a les eleccions municipals del proper mes de maig, que es podrà veure modificada si es tanquen acords amb les forces polítiques del canvi.”

Com sempre, les primàries compten amb un seguit de processos que van des de la inscripció i els avals fins a les votacions per ordenar la candidatura i el seu cap de llista.

«Aquest 2019 serà la primera vegada que Podem es presenta a les eleccions municipals i anem a fer-ho amb la millor candidatura possible, elegida per la gent. Un procés il·lusionant en la construcció d’un projecte comú participat i consensuat amb la ciutadania» conclou Davó.