Guanyar Alcoi és conscient que els veïns i veïnes del carrer Pintor Cabrera han patit moltes molèsties causades per la desviació del tràfic a causa de les obres del carrer Entença, a banda dels desperfectes tant en la calçada com en les voreres, que entenen, han estat causats per la sobresaturació de trànsit que ha suportat la via.

És per això que Guanyar Alcoi ha demanat al Govern que s’actue el més rapidament possible per tal d’adequar el carrer i que els veïns i veïnes de la zona no hagen de continuar patint les conseqüències d’unes obres que pensen que “s’han allargat massa en el temps”. La regidora de Guanyar Alcoi Vicky Llàcer afirma que «és necessari que el carrer Pintor Cabrera torne a la normalitat després de la finalització de les obres del carrer Entença i per això és imprescindible que s’arreglen els desperfectes causats tant en la calçada com en les voreres per tal que les persones que viuen al carrer no hagen de continuar patint els danys col·laterals d’una obra que s’ha allargat massa en el temps».

També han sol·licitat informació per conéixer si serà la mateixa empresa qui es farà càrrec de les despeses d’aquesta reparació tenint en compte que són desperfectes causats per una desviació necessària i programada del tràfic a causa de les obres originals.

Llàcer considera que “hauria d’haver-se tingut en compte que aquesta càrrega extra de circulació suposaria uns desperfectes en el carrer Pintor Cabrera, i per això volem saber si aquesta despesa en l’obra principal estava prevista i inclosa o si pel contrari no s’havia comptat amb ella i serà una despesa que haurà de pagar l’Ajuntament per falta de previsió.»