Aquests dies s’està construint de joc infantil inclusiu tematitzat del castell de festes de Sant Jordi, per al parc del Romeral, s’espera que a finals de març la instal·lació ja estiga finalitzada.
Recordem que l’Ajuntament d’Alcoi va restablir i va realitzar millores en el Parc del Romeral, per a reparar les destrosses arran del temporal que va afectar un gran nombre d’arbres i a diferents instal·lacions.
La instal·lació del ‘castell’ correspon a la segona fase que es realitzarà amb fons propis de l’ajuntament, similar a l’existent que es coneix com a ‘Parc dels tubs’ en el barri de la Zona Nord, però en aquest cas estarà tematitzat amb motius alcoians, en concret serà un castell com el de les festes de Moros i Cristians. Aquest pressupost inclou la instal·lació del sòl de seguretat.

Aquests dies s’està construint el castell, és per això que encara no es veuen les actuacions, adjudicades finalment per 199.256,75 euros a LAPPSET ESPAÑA, VR, SL. «De la mateixa manera que amb la passarel·la Alcoi-Cocentaina, el castell serà col·locat una vegada estiga construït»

En la primera fase es van destinar al voltant de 180.000 euros, procedents d’una subvenció de la Diputació d’Alacant per a adequar l’esplanada que es va veure afectada i on es va produir la caiguda d’arbres, també van instal·lar jocs i un xicotet circuit per a bicicletes infantils, finalment es va realitzar la preinstal·lació preparada perquè en el futur puga disposar-se un quiosc.

Recordem que durant l’any passat l’ajuntament va realitzar millores en diferents parcs i jardins de la ciutat, com en el parc de Batoi, el Parterre, Cervantes, el llit del riu, el passeig d’Ovidi Montllor o la Font de l’Horta. «Aquest any l’objectiu és actuar de forma especial en els grans parcs de la ciutat que són els que necessiten un major manteniment i neteja», ha explicat el regidor d’Obres, Jordi Martínez.