El portaveu del Grup municipal de Ciudadanos (Cs) a Alcoi, Jorge Sedano, ha criticat “els continus retards del projecte de la segona fase de la canalització del riu entre els ponts Cadiseño i València, que porta diversos anys sense executar-se”.

Sedano ha deixat clar que “des de Ciudadanos considerem que és el moment de reivindicar, tots junts, un projecte tan necessari, al marge dels continus retards en els calendaris polítics dels partits que han governat Espanya en els últims anys”. El portaveu ha insistit que “si no ens unim totes les forces polítiques d’Alcoi dubte que tire avant aquesta obra”.

Jorge Sedano ha recordat que es tracta d’un projecte d’al voltant de sis milions d’euros que abasta un tram de 235 metres de longitud “el principal objectiu de la qual és, en matèria de seguretat, la contenció de vessants, la regeneració de la vegetació, la instal·lació d’enllumenat públic i mobiliari urbà, la substitució del pont de Cadiseño i altres actuacions per a integrar i donar continuïtat i vida urbana al llit del riu”.