La zona asfaltada té 30 places per a cotxes i 8 per a motos, és una actuació que ha dut endavant la regidoria d’Obres i que permetrà facilitar l’aparcament a les mares i pares que vagen a recollir als seus fills al col·legi Santa Ana, però també podrà ser utilitzat pels usuaris del CCJ i l’Skate Parc, i els seus familiars, així com pels veïns del barri.

Cal destacar que l’ajuntament està acabant el condicionament de la ruta urbana que va des d’aquest punt fins a la Font del Quinzet, des d’on es pot anar a diversos paratges com el Racó de Sant Bonaventura o els Canalons i que aquest serà una bona ubicació per estacionar els vehicles abans de començar la ruta.

«Aquesta nova zona d’aparcament dota a la part baixa del barri de Santa Rosa de noves places d’aparcament. Aquesta legislatura hem condicionat dos solars en el centre; Forn Morú i Verge d’Agost, dos a l’Eixample; al carrer Cid i al carrer Els Llençols i d’ací poc tindrem un nou solar en El Camí», ha explicat el regidor de Mobilitat, Jordi Martínez.