El Departament de Cultura municipal i la companyia La Dependent, reprenen i posen en marxa l’Escola Municipal de Teatre, amb continuïtat, després de resoldre’s la licitació i adjudicar-se el servei fa pocs dies. El contracte signat contempla també el curs pròxim 2019-2020, la qual cosa facilita la continuïtat després del parèntesi de l’estiu.

Com es recordarà, els canvis normatius recents havien obligat a fer un procés selectiu més complex que l’anterior i això ha retardat fins ara l’inici oficial del curs. No obstant, des de fa setmanes, els alumnes han tingut la possibilitat d’assistir a diferents tallers gratuïts de la mateixa matèria, que s’han impartit al Centre Juvenil Cervantes com activitat prèvia i preparatòria.

Ara, per tant, i amb la finalitat de tancar la provisionalitat, es convoca conjuntament els pares i mares dels alumnes anteriorment participants o també de tots aquells nous que estiguen interessats, a una reunió organitzativa el pròxim dimecres, dia 30 de gener, al Centre Cultural Mario Silvestre, a les 19 hores.

En la reunió es comunicaran els horaris i grups previstos, professorat i altres aspectes de l’activitat, així com es lliurarà el formulari de matrícula definitiva que s’ha d’emplenar i que tramitarà el Departament de Cultura, previ al pagament de la quota única que contempla l’ordenança vigent, en la part proporcional calculada.

El dia marcat per l’inici de l’Escola en les dos seus ja pre-fixades, el Centre Juvenil Cervantes i el Centre Cultural Mario Silvestre, és el dilluns 4 de febrer, amb el calendari corresponent de grups i horaris setmanals.