La regidora de Ciutadans (Cs) del Grup municipal d’Alcoi, Maribel Sánchez, ha manifiestat l’interés del seu grup pel conveni que se signarà per a la redacció d’un estudi de viabilitat econòmica del parc tecnològic del polígon de Pagos a partir del qual la Entidad Pública Empresarial del Suelo (SEPES) decidirà la seua implantació. “Volem conéixer de primera mà el conveni que es pressuposa signarà el Govern municipal”, ha declarat Maribel Sánchez.

Des de Ciutadans “exigim claredat i saber quan se signarà aquest conveni, si posseeix tots els informes tècnics municipals preceptius, quines persones del SEPES han sigut les interlocutores, així com quins representants del Govern municipal han portat el pes de les converses”, ha reclamat Maribel Sánchez.

L’edil ha recordat que la superfície que s’havia previst inicialment per al polígon de Pagos en la versió preliminar del PGOU s’ha vist reduïda després del període d’exposició pública, d’acord amb els estudis que han revelat un “fort impacte paisatgístic” en aqueixa zona, com s’ha mantingut des de Ciutadans.

Sent un tema crucial per al futur d’Alcoi, “exigim que com més prompte millor se’ns informe d’aquest conveni, ja que la ciutat d’Alcoi es troba en una situació crítica tal com indiquen les dades demogràfiques de decreixement poblacional d’organismes oficials apareguts en les últimes setmanes”, ha insistit Maribel Sánchez.