Guanyar Alcoi torna a reclamar al Govern municipal l’adequació i millora del carrer Sant Pancraç davant l’abandó i les deficiències que es troben al llarg del carrer quant a seguretat, accessibilitat o la necessitat del veïnat de comptar amb contenidors de vidre o cartó.

En setembre de 2018 des de Guanyar Alcoi es van fer arribar queixes de veïns i veïnes del carrer Sant Pancraç per la situació del mateix carrer assenyalant distintes deficiències al llarg d’aquest: hi ha un punt, baixant des de Doña Amalia per la vorera dreta del carrer Sant Pancraç on, actualment, es talla i s’ha de caminar per la carretera, amb el perill que això suposa; sols hi ha dos contenidors al final del carrer Sant Pancraç, amb l’encreuament amb la Beniata (c/ Alacant), un de resta i altre d’envasos i des de Guanyar Alcoi s’ha requerit la instal·lació de contenidors de cartó i vidre perquè els veïns puguen tirar totes les seues deixalles en aquesta zona.

El regidor de Guanyar Alcoi, Cristian Santiago, assenyala que “es fa necessària una solució a curt termini en aquest carrer perquè el veïnat se sent abandonat amb tota la raó. Ja vam presentar propostes de millora en setembre i ara, en gener, ens veiem obligats a insistir perquè aquesta situació no ha canviat gens”.

El regidor informa que “al plenari d’ahir, el Govern Municipal ens va aprovar parcialment la proposta de millores del carrer Sant Pancraç. En principi és una bona notícia si volem millorar l’accessibilitat i la seguretat de la zona, però insuficient si volem fer costat a totes les reivindicacions dels veïns i veïnes i millorar la qualitat de vida de la gent”.