El CCJ ha presentat la seua programació per al mes de febrer, sent completa i variada. Entre d’altres podem destacar una nit jove dedicada al TRAP, així com un escape room inspirat en Harry Potter o el congrés provincial d’escacs. A més, continuarà en marxa la ludoteca i les tècniques d’estudi.

Una de les activitats que més ha demandat la joventut de la ciutat ha estat una NITJOVE: iniciació al món del trap. Serà el divendres 8 a les 20.00 h. Començaran amb una xicoteta demostració de Trap pròpia, i després ensenyaran als assistents com crear les seues pròpies cançons. És per a infants a partir de 12 anys.
El CCJ torna a tindre una de les activitats que més estan agradant, un escape room, en cas inspirat en Harry Potter, està indicat per a majors de 10 anys i serà el dissabte 23 a les 18.30 h.
És important destacar que el diumenge 24 el Centre Cervantes Jove acollirà el congrés provincial d’escacs.

Cada dia hi haurà com a mínim una activitat. Per a poder assistir a les activitats cal presentar la inscripció omplida i una fotocòpia del DNI del pare, mare o persona que tinga la tutoria legal.

També és important recordar que la ludoteca es realitzarà en dos torns: de 18.00 a 19.00 h i de 19.00 a 20.00 h i que les tècniques d’estudi es porten endavant dimecres, dijous i divendres a les 19.30 h. Finalment, indicar que el divendres 8 i el dissabte 9, l’horari del CCJ serà de 18.00 a 23.00 h.

Les activitats