Dimecres va tindre lloc l’Assemblea general ordinària del Centre d’Esports, en la que el regidor d’Esports, Alberto Belda va donar a conéixer l’informe sobre la gestió esportiva del període 2017/2018 i va explicar la programació i projectes esportius per a la temporada esportiva 2018/19.

Cal ressaltar pel que fa a l’informe de la temporada passada que es va informar del material adquirit, destacant el tatami nou, ‘plinton’ de gimnàstica artística, paral·leles masculines i barra fixa masculina, 2 arcs d’eixida/meta, material esportiu específic d’EPI i material divers per a piscina CEM Eduardo Latorre.

També va donar a conéixer les actuacions realitzades en diferents espais com el manteniment general, actuacions de prevenció de legionel·la, nova senyalització interior, instal·lació de noves grades, instal·lació vallada de pista d’atletisme, millora en el sòl del gimnàs i nous vestuaris, asfaltat del aparcaments, canvi de l’arena i coberta del fos, escala d’accés al camp núm. 1, millora pistes de tenis, logos en pavelló Miguel Sarasa, accessibilitat del pavelló Miguel Sarasa per a persones amb mobilitat reduïda, i renovació de les xarxes dels camps de futbol en el Poliesportiu Francisco Laporta o en les piscines municipals com actuacions per mantenir i millora de les instal·lacions, nova senyalització, venda d’entrades informatitzada, nous bancs i millora de jocs infantils, repintat de totes les piscines, canvi de l’arena dels filtres de la piscina municipal Jose Trenzano, gespa artificial, zones d’ombra, condicionament dels bars, accessibilitat del bar de Caramanxel, nova porta d’accés a la piscina de Caramanxel, canvi de les reixetes, asfaltat dels fons de la pista de patinatge. A més van parlar d’altres instal·lacions com el Poliesportiu de Batoi, el CEM Eduardo Latorre, les pistes de petanca, la pista de skateboard, la nau de gimnàstica artística o el riverfit, on s’ha fet la instal·lació de panells i infraestructures, així com punts quilomètrics i de codi qr.

A més va parlar de totes les activitats organitzades des del Centre d’Esports com Jocs Esportius, EPI, Trofeu Ciutat d’Alcoi i Campionat d’Espanya de patinatge grup show, Gala Fescam, Trofeu Filaes, Nadal Esportiu, Firaesport, Jornada de Jocs Esportius Adaptats, Esport en 3 D, Activitats en el Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre, reconeixements als esportistes, amb bici per la via verda, gala de l’esport, Mitja Marató, Jornada d’Esports Urbans, Mad Race, Color Road, classe magistral amb Néstor Abad i Sant Silvestre. Així mateix van recordar totes les activitats proposades pels clubs als qui el regidor, Alberto Belda, va agrair la seua implicació i els va animar a seguir treballant de la mateixa manera.
Finalment es va explicar el pressupost 2019 amb les actuacions que està previst realitzar.

Alberto Belda indica que: «Segons em vaig comprometre cada any el Centre d’Esports celebra una assemblea anual on repassem totes les activitats i millores en les instal·lacions. Destaca en 2018 l’aposta per fer manteniment i millores en cada una de les instal·lacions esportives, especialment totes les piscines i el Poliesportiu Francisco Laporta. Convé ressaltar la gran quantitat d’activitats esportives que es realitzen en Alcoi convertint-la en capital esportiva i ampliant l’oferta d’esport de la ciutat de la mà dels clubs esportius».