Màrius Ivorra regidor i portaveu de Compromís Alcoi ha declarat «la tercera auditoria del servei de recollida de la brossa continua mostrant incompliments del contracte per part de l’empresa concessionària»

La setmana passada ens van presentar la tercera auditoria, continuen apareixent incompliments en la prestació dels serveis que realitza l’empresa FCC. Aquesta auditoria exigeix a l’empresa concessionària que presente en un termini de temps ja conclòs, 15 dies des del dia 8 de gener, un Pla d’actuacions que done solució als incompliments detectats. Tanmateix s’haurà d’aportar la cartografia de totes les rutes de recollida i neteja viària.

“Aquest informe hauria d’estar ja presentat, així que hem presentat una instància per tindre accés i poder comprovar si estant solucionat aquests incompliments. De no estar presentat l’informe confiem en el fet que des del govern de Toni Francés estiguen aplicant les sancions que contempla el prec de condicions de cara a incompliments del contracte”, assevera Ivorra.

A Compromís diuen estar preocupats pels incompliments de l’empresa concessionària del contracte de neteja i recollida de RSU, i la mancança, diuen, d’aplicació de les mesures correctives per part del govern, així que de no estar aplicant-se aquest pla exigit a l’auditoria, estudiaran amb els  serveis jurídics la possibilitat de presentar denuncia als jutjats. “No podem ser transigents i passius front a un malbaratament dels diners de tots els alcoians”, conclou el regidor.