En la passada assemblea del Centre d’Esports, el regidor delegat d’aquesta àrea, Alberto Belda, va donar a conéixer el pressupost de la regidoria per a 2019 que ascendeix a 1.535.700 euros el que suposa un 9% més que el de l’any 2018 i un 17% respecte al de 2017. Del total del pressupost 1.121.700 euros corresponen a despesa corrent i 414.000 euros a inversions.

Belda va destacar les principals actuacions que es duran endavant com l’ampliació del poliesportiu per a la que «hi havia una partida des de fa quatre anys i per la complicació tècnica i burocràtica no era possible fins ara». També serà possible la coberta de la pista exterior del poliesportiu, «després de quedar deserta l’adjudicació el projecte s’ha modificat, i prompte serà una realitat». També substituirem el paviment d’una pista del Poliesportiu de Caramanxel «una reivindicació del col·lectiu de futbol sala, llevarem la gespa artificial i tindrem una superfície que complisca la normativa», tindrem la nau per a la gimnàstica artística «que ha hagut d’estar de lloguer els darrers anys» i el circuit BMX que estarà ubicat baix de la seu d’ACIF, d’enfront del Camp Municipal El Collao.

Altres de les actuacions que va anunciar van ser en el Pavelló Mutualidad de Levante, actuació en la coberta, l’estructura interior de la coberta i condicionament del paviment dels dos pavellons, on també s’actuarà per a prevenir la legionel·losi. També estan previstes millores en la il·luminació dels camps de futbol, on es canviarà la gespa del camp de futbol. Belda també va destacar que s’havia condicionat els vestuaris del camp de futbol Manolo Moreno Cabanes i la intenció és construir dos vestuaris més, també es vol instal·lar taquilles-consigna en les piscines municipals.

El regidor d’Esports, Alberto Belda ha destacat que: «Per nosaltres l’esport i tindre unes instal·lacions adequades per a la seua pràctica és molt important, ací tenim una mostra, aquest pressupost, augmenta la despesa corrent en un 127% respecte a la darrera legislatura del Partit Popular, passant dels 429.986,07 euros a 1.121.700 euros, treballant en un doble vessant igualment important, per una banda en el manteniment que havia estat abandonat fins ara i per altra en noves instal·lacions esportives i millora de les existents, per donar cabuda a totes les modalitats esportives de la ciutat».

«L’esport no només millora les condicions de salut de les persones també està situant Alcoi com una capital gràcies al gran nombre d’activitats que s’organitzen, això a més suposa en moltes ocasions que la nostra ciutat reba visitants de distints llocs, el que pot beneficiar a molts negocis i empreses dedicades al turisme», ha conclós Belda.

Terrenys per a la nova pista de BMX