La plataforma ciutadana ha anunciat que obri el termini per inscriure’s al cens per poder votar a les primàries obertes de Guanyar Alcoi. Guanyar Alcoi va publicar la setmana passada un formulari per a inscriure’s per poder votar a les primàries de Guanyar Alcoi per tal d’elegir l’equip que conformarà la candidatura de la plataforma ciutadana a les eleccions locals de maig de 2019. Per tant, fa una crida perquè tota aquella persona que complisca un d’aquests requisits: visca, estudie, treballe o haja nascut a Alcoi i, a més, tinga més de 16 anys, participe en les votacions de les primàries obertes que ha organitzat Guanyar Alcoi.

La coportaveu de Guanyar Alcoi, Sandra Obiol, convida a tota la ciutadania a involucrar-se en la configuració de les llistes: «animem a totes les veïnes i veïns d’Alcoi a inscriure’s per poder votar a les primàries de Guanyar Alcoi. És el moment de participar per crear el millor equip de persones perquè ens representen a l’Ajuntament». Obiol assenyala que «considerem molt important que la gent participe. Guanyar Alcoi és una plataforma ciutadana que es nodreix de la gent i volem que siga la ciutadania d’Alcoi qui elegisca la millor candidatura per concórrer a les eleccions. Obrim a la ciutadania aquest procés perquè opine, perquè siguen els veïns i veïnes d’Alcoi qui elegisquen a les persones que creguen que millor els representaran, perquè nosaltres responem davant la gent i treballem per a la gent. No volem que les candidatures es decidisquen als despatxos, perquè el que ens enforteix és la participació ciutadana».

Des de la plataforma ciutadana s’informa que les inscripcions per poder votar a les primàries ja estan obertes i que es poden fer a un formulari que hi ha a la web de Guanyar Alcoi –www.guanyaralcoi.com-, no obstant això, aquelles persones que no tinguen oportunitat d’inscriure’s mitjançant el formulari a la web, podran votar de forma presencial als punts habilitats, els quals s’informaran pròximament, acreditant adequadament que compleixen alguna d’aquestes quatre característiques: viuen, treballen, estudien, han nascut a Alcoi i que, a més, tenen més de 16 anys.

Obiol informa que «per votar no demanem carnets d’afiliació, com tampoc rebutgem a ningú per pensar-hi diferent. El que volem és que la gent entenga que Guanyar Alcoi funcionem de forma oberta i que volem crear un equip plural i molt vàlid i que ells, la ciutadania, són els millors per elegir eixe equip. Hi ha partits, en canvi, que pensen que les candidatures s’han de cuinar de portes cap endins, als despatxos, però a Guanyar Alcoi no ens trobaran allí, a Guanyar Alcoi tenim la convicció que el poder el té la gent i per això ha de ser la ciutadania qui configure, amb total llibertat, la millor llista que presentarem a les eleccions locals».

La Coordinadora de Guanyar Alcoi assenyala que tota aquella persona que tinga interés a votar o en informar-se simplement del procés, pot accedir a la web: www.guanyaralcoi.com on es pot trobar fàcilment tota la informació respecte a les primàries, les comissions programàtiques o qualsevol altra qüestió.