El portaveu del Grup Municipal socialista, Jordi Martínez, ha volgut «desmentir» les declaracions realitzades per part del Partit Popular, que criticava la via per a ciclistes i vianants de Batoi a Zona Nord. Martínez recorda «els beneficis d’aquest corredor que unirà la via verda de La Sarga-Batoi fins a Cocentaina». Destaca el cost ajustat del projecte, que, a més a més, està subvencionat; i la seua planificació, que permetrà incloure diferents actuacions i que facilitarà el futur projecte del Bulevard que els socialistes tenen previst i que ha sigut consensuat amb els veïns.

Els socialistes destaquen que «ja comença a ser evident per a la ciutadania que el Partit Popular ha triat un candidat que es dedica a portar «pa aquí y pa allá», la informació, manipulant-la de manera interessada». «És evident que el candidat del partit de la Trama Gürtel en Alcoi no s’ha mirat el projecte de la via de Batoi a Zona Nord. Li demanem que deixe d’enganyar deliberadament, ni la via ens constarà als alcoians un milió d’euros perquè està subvencionada ni anem a tirar els diners perquè servirà per al futur Bulevard», assevera Martínez. «La realitat és que anem a fer un corredor que connectarà la via verda de Batoi-La Sarga, utilitzada diàriament per milers de persones, amb Cocentaina, gràcies a la nova passarel·la que també ha fet aquest govern. Una vegada acabat aquest corredor, per Alcoi, passarà una de les vies verdes més llargues de tota la Comunitat i d’Espanya. Una via que seguint l’antic traçat del ferrocarril enllaçarà des de Yecla fins a Gandia. Un orgull pels alcoians que estic segur la utilitzaran diàriament, com ja utilitzen la via verda, i un recurs de primer ordre per al turisme de natura».

El PSOE desmenteix al candidat popular i destaca que aquest projecte és important per a Alcoi, a més de ser ajustat, en la línia de la gestió econòmica «excel·lent que s’ha fet als últims anys», diuen. I aclareixen que el corredor de Batoi a Zona Nord té en compte el futur bulevard, i que, a més a més, està subvencionat al 50% per la Generalitat Valenciana.

Per altra part, els socialistes destaquen les noves borses d’aparcament que es crearan, com és el cas de la Colònia d’Aviació, un terreny que el Govern va a recuperar per als alcoians, així com altres solars de la part alta de la via. A més a més, l’obra solucionarà temes pendents com és el pont de les Paules, «amb un clar perill per tota la gent que passar per allí, una zona que compta amb dos centres educatius2, destaquen.

El socialistes recorden també que haguera ocorregut amb el Bulevard d’haver continuat governant el PP a Alcoi: «Ara ens vol dir el PP als alcoians com hem de fer el Bulevard. Tots coneixem el Bulevard del Partit Popular de quatre carrils, creat per a què Ortiz es forrara i els alcoians s’arruïnarem, i que per sort, les urnes van aturar i nosaltres vam guanyar als tribunals. Igual és que volen recuperar-lo si governen i per això els molesta que hi haja altres propostes que sí que pensen en la gent d’Alcoi. El nostre Bulevard és un projecte, consensuat amb els veïns, que canviarà per a millor eixa part tant important de la ciutat, igual que el nou carrer Entença millora la vida dels veïns de l’Eixample», conclou Martínez.

Traçat futur Bulevard

Traçat futur Bulevard

Traçat futur Bulevard