Ciutadans (Cs) ha assenyalat la problemàtica del teixit industrial com un dels temes prioritaris sobre els quals treballar en la pròxima legislatura. Aquest ha sigut un dels assumptes abordats en la trobada comarcal que ha reunit un centenar de persones per a conéixer les propostes de la formació presentades per la síndica de Cs en Les Corts, Mari Carmen Sánchez, qui a més ha visitat nombroses empreses d’Alcoi per a conéixer de primera mà les seues manques, necessitats i demandes.

El coordinador de la formació a Alcoi, Marcos Martínez, ha assegurat que “s’han desbordat les previsions inicials d’assistència, superant l’aforament inicialment previst. Això és una mostra més que el projecte de Ciutadans té estirada. És una aposta solvent i creïble, que proposa solucions per als problemes actuals de la Comunitat Valenciana que durem a terme en la pròxima legislatura”, ha assegurat.