La Mesa del Centre ha dut endavant una nova iniciativa. Recordem que va crear la marca ‘Ací en el Centre’ per donar a conéixer totes les oportunitats que el Centre d’Alcoi posseeix en diferents aspectes. Ara amb motiu de Sant Valentí ha creat una campanya per la que han repartit samarretes ‘I love el Centre’ pels comerços,botigues, restaurants i bars del centre per omplir el Centre d’amor en aquest dia tan especial.
El mig cor, que simbolitza l’amor, està representat amb la imatge principal del logo d’Ací en el Centre, per recolzar la imatge demarca del Centre.

A més, estan sortejant 5 conjunts de dues samarretes ‘I love el Centre’.
Per a participar en el sorteig cal seguir el Facebook d’Ací en el Centre d’Alcoi, comentar la publicació respecte aquest sorteig, mencionant en un comentari a dues persones amb les que compartir moments en el centre d’Alcoi i finalment, compartir la publicació en el mur personal.

El sorteig es realitzarà el dimecres 20 febrer de 2019 i els premis es recolliran en l’Oficina de comerç del Centre.