Com és habitual des de fa anys, el Conservatori de Dansa d’Alcoi celebra anualment una setmana cultural en la qual un professor de prestigi imparteix classes de dansa per als seus alumnes amb la finalitat que aquests adquirisquen majors coneixements en les especialitats que estudien en el Conservatori durant el curs escolar. En aquesta ocasió l’especialitat que s’impartirà és la de Dansa Contemporània, on practicaran diferents tècniques (Realease, Horton i Dansa Creativa).

Les classes s’impartiran als alumnes del Centre matriculats a partir de 3er Curs de Grau Elemental i els tres Cursos d’Ampliació d’Estudis. El curs serà dirigit i impartit per Asun Noales i estarà acompanyada pels ballarins de la seua companyia “OtraDanza”, Rosanna Freda i Alexander Espinoza.

Les classes s’impartiran en jornada de vesprada des del dilluns dia 18 fins al divendres 22 de Febrer.
Recordem que el Conservatori Elemental de Música i Dansa Juan Cantó d’Alcoi, és un centre públic, municipal i oficial que impartix ensenyances elementals de dansa. A més d’impartir una formació elemental, el Conservatori fomenta el desenvolupament i dinamització de la vida artística, així com el cultiu del seu patrimoni cultural.