Ana Peris, Secretaria de Feminisme i LGTBI de Podem a Alcoi explica que «Fem una crida a la participació en aquesta jornada de vaga laboral, de consum, educativa i de cures. Per a aconseguir una societat més justa i igualitària necessitem unes institucions que garantisquen, amb els recursos públics, les cures i unes condicions laborals dignes». A més de la vaga, les diputades i diputats de Podem a les Corts, Congrés i Senat donaran la part corresponent del seu salari eixe dia a diferents organitzacions feministes com a mostra de solidaritat.

«Acabar amb la violència patida per les dones és una tasca de tots i totes, i els ajuntaments tenen un gran paper en aquesta qüestió perquè és des d’on es gestiona el dia a dia de la gent» afegeix la Secretaria de Feminisme de Podem Alcoi.

A més, Podem Alcoi realitza un Taller Feminista: «Troba un motiu i canta» on es parlarà dels motius i les reivindicacions de la vaga feminista i s’aprendrà una cançó feminista amb llengua de signes. Serà aquest dimecres 6 a les 19h a la seua seu (C/Pintor Cabrera 21).