La Jornada que va comptar amb més de 150 persones inscrites va estar inaugurada el passat dijous per l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés . A continuació va estar el torn d’Inma Canet, Coordinadora Assessora de la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial.

La jornada va comptar amb dues taules redones, la primera amb el títol d”Innovació en la formació del professorat’ va estar  moderada pel Carlos Manuel Navas Rodríguez, director del CIP FP Canastell i va comptar amb la participació de: José Manuel Martínez Gimeno; assessor resposable de «Formación Profesional y de la Fábrica (Centro de Innovación para la Formación Profesional de Aragón)», Josefa Doménech Zaera; directora del CEFIRE de FPEAD (Formación Profesional y de Enseñanzas Artísticas y Deportivas) de Xest, Iñaki Mújika Aizpurua; director ejecuivode TKNIKA (Centro de Investigación e Innovación aplicado de la Formación Profesional del País Vasco), Míriam Milán Gómez; cap del Servei de Programes i Projectes de Foment dels Ensenyaments Professionals de la Generalitat de Catalunya.

En la segona, en la que el títol era “Innovació amb la relació amb l’empresa”, el moderador va ser el regidor d’Educació, Alberto Belda. Van participar, Enrique Roig Pérez; gerent de Formació de Ford Motor Company, Alejandro Rodríguez Trigueros; CTO d’Adsalsa, Vicente Blanes Juliá, director general d’Aitex (Institut tecnològic del tèxtil) i Maite Romero Berenguer; responsable de formació d’AIJU (Institut tecnològic del producte infantil i de l’oci).

Manolo Gomicia, regidor d’Empresa, Formació i Innovació de l’ajuntament d’Alcoi ha va ser l’encarregat de l’acte de clausura.