L’equip de Govern de l’Ajuntament d’Alcoi, format tant pels 9 regidors com pel personal eventual, tornarà a sumar-se a la vaga feminista del 8 de març per reivindicar els drets de les dones. L’aturada seguirà, com ja van fer al 2018, la convocatòria realitzada pels sindicats majoritaris de dues hores, concretament, des de les 12 a les 14 hores. Durant aquestes hores, se sumaran als actes reivindicatius, tant al manifest a la Plaça a mig dia com la volta als Ponts que es realitzarà després d’aquest.
D’altra banda, el govern ha decidit que tornarà a comunicar la vaga, seguint el conducte habitual, com ja va fer al 2018, perquè se’ls descompte la part proporcional del sou i així la seua aturada quede registrada en totes les enquestes i registres tant per l’administració com pels sindicats.

El portaveu del grup municipal socialista, Jordi Martínez, convida a les alcoianes i alcoians a sumar-se a la vaga feminista: «Des del govern municipal convidem a tota la ciutadania a sumar-se, dins de les seues possibilitat a la vaga feminista i, sobretot, a eixir al carrer i fer visible la importància de les dones a la societat, posant el focus en totes aquelles desigualtats estan afectant-les hui en dia».