El regidor de Ciutadans (Cs) del Grup municipal d’Alcoi, José Miguel Antolí, ha celebrat que “per fi tire avant, després de molta insistència, la proposta defensada per aquesta agrupació per a la cessió de terrenys que es destinaran a un futur parc de bombers forestals”. La iniciativa de Cs ha sigut aprovada per unanimitat en el ple de l’Ajuntament d’Alcoi de 6 de març, en el qual es va donar llum verda a l’inici dels tràmits per a posar a la disposició de la Generalitat terrenys municipals situats en el polígon industrial El Clergue.

L’edil ha assegurat que “hem aconseguit el suport de tots els grups polítics per a aquesta infraestructura, que és molt necessària. És un recurs molt important per a la nostra ciutat i, especialment, per al nostre entorn. S’obri una nova perspectiva per a la instal·lació d’un nou parc de bombers de muntanya”, ha remarcat.

Antolí la recordat que Cs porta demandant aquest centre per a bombers des d’octubre de 2017 tant per des del Grup municipal com en les Corts. Al febrer d’enguany es va tornar a arribar el projecte al ple d’Alcoi “i per fi es fan els primers passos. Estarem atents perquè això no es quede només en intencions”. El regidor ha agraït “la persistència del col·lectiu de bombers forestals, que ha sigut una peça clau per a aconseguir que es complisca la construcció de noves instal·lacions més pròximes als paratges a protegir”, ha conclòs Antolí.