L’empresa Telefónica ha confirma a l’ajuntament d’Alcoi que les urbanitzacions de Montesol, Baradello i Barxell ja tenen cobertura telefònica. Manolo Gomicia, regidor de territori, ha volgut agrair a Telefònica l’esforç en aquest tema per a la col·locació d’una estació base en aquesta zona, fet que s’ha aconseguit perquè Telefònica ha llogat els terrenys a un propietari particular de Banyeres, i ha gestionat la llum amb el Restaurant de Barxell, amb compensació econòmica per tots dos.

“Malgrat els entrebancs legals i els diferents permisos medi ambientals, ja podem dir que hi ha cobertura telefònica a les urbanitzacions d’Alcoi, Baradello, Montesol i Bartxell, que compten amb un total de 5.000 veïns. A banda de donar resposta a una llarga demanda per part dels veïns, és un fet molt positiu també pel tema medi ambiental, ja que ens ajudarà en cas d’incendi forestal, nevades o altres situacions adverses que es puguen produir en el nostre entorn natural situat entre els parcs naturals de Serra Mariola i Font Roja» ha explicat Gomicia.