La regidora de Ciutadans (Cs) del grup municipal d’Alcoi, Maribel Sánchez, ha proposat que s’estudie la possibilitat que se substituïsquen per uns braços de llum en les façanes els fanals d’enllumenat amb peu de marbre que il·luminaven l’antiga vorera.

L’edil ha recordat que fa uns anys es va executar un projecte d’ampliació de voreres en la avinguda País Valencià, front del Jardí dels Reis Mags, entre els números 8 i 32. “Amb l’ampliació de l’ample de la vorera s’ha millorat l’aspecte visual d’una zona que gaudeix d’un important trànsit per als vianants, però en haver-se mantingut els fanals d’enllumenat amb peu de marbre en la mateixa posició original no s’ha aconseguit ampliar l’ample real de la vorera”, ha afirmat Sánchez.

Per aqueixa raó, “des de Ciutadans, presentarem en el pròxim ple un prec perquè s’estudie la possibilitat d’eliminar els actuals fanals, que han quedat quasi en el centre de la vorera, per a substituir-les amb braços de llum en les façanes”, ha declarat l’edil.

D’aquesta manera, “la vorera podrà ser aprofitada pels vianants en tota la seua extensió, aconseguint així un espai idoni per a gaudir del passeig i intentat beneficiar la zona comercial en un dels trams amb més locals de la ciutat, molts dels quals es troben actualment en desús”, ha argumentat Maribel Sánchez.