El passat dia 23 de març a la Torre Na Valora, Compromís Alcoi va presentar la seua llista per a les pròximes eleccions municipals 2019.

A l’acte va comptar amb la presència d’Aitana Mas, cap de la llista de Compromís a les Corts per la circumscripció d’Alacant, Joan Baldoví, també cap de llista per Compromís al Congrés dels diputats. L’alcaldable de Compromís Alcoi Màrius Ivorra Torregrosa va ressaltar el tarannà treballador de la llista, que a més aporta una visió renovada i fresca dels problemes de la nostra ciutat i de com resoldre’ls eficaçment.

Per al candidat a alcalde Màrius Ivorra «Hem confeccionat una llista amb gent molt preparada, i amb gran capacitat de treball en grup, per a cobrir tots els aspectes de la gestió de la ciutat, que és al que aspirem en aquestes eleccions. Innovació i emprenedoria, cultura, economia, legislació, turisme, educació, comerç, sanitat són aspectes els quals podem traure pit a aquesta llista»

En referència a l’acte del dissabte Màrius Ivorra ha declarat «Volem donar les gràcies a la ciutadania per omplir aquest espai tan significatiu que va quedar xicotet per l’afluència d’amics i simpatitzants, malgrat la «frescoreta» que feia a última hora vam poder sentir la calor de l’acollida dels alcoians. També vam poder comptar amb el suport del nostre conseller Rafa Climent que va assistir a l’acte igualment que una bona representació d’alcaldes de poblacions veïnes com El Campello, Muro, Gaianes, regidors de diferents pobles així com altres alcaldables de Compromís com Pep Alandete de Gandia»

La llista

1 Màrius Ivorra
2 Elisa Guillem
3 Alfredo Llorens
4 Pierre Hernández
5 Begonya Domènech
6 Alexandre Cerradelo
7 Pep Capó
8 Anna Climent
9 Carles Sansalvador
10 Begonya Sempere
11 Benjamin Buckman
12 Montse Vanyò
13 Adrià Mompó
14 Yaiza Ferrer
15 Samuel Medina
16 Anun Cascant
17 Joan Gisbert
18 Criseida García
19 Rafel Jordà
20 Maria Victoria Grau
21 Robert Company
22 Anna Gilabert
23 Jordi Davó
24 Julia Company

1er Suplent Paco Blay
2n Suplent Paloma Abad
3r Suplent Rafel Terol