Districte Digital Comunitat Valenciana, en col·laboració amb l’Ajuntament d’Alcoi, organitza el dijous 4 d’abril el «Congrés Big Data Alcoi». Una cita que inicia la seua primera edició amb la ferma intenció de convertir-se en un fòrum anual on professionals de referència, empreses digitals, líders de la indústria tecnològica, responsables de grans projectes, etc. compartisquen la seua visió i debaten sobre tendències, reptes i oportunitats per al tractament i anàlisi de dades. Aquesta jornada tecnològica – divulgativa compta amb el suport de l’Associació d’empreses tecnològiques de la província d’Alacant, AlicanTeC i amb l’assessorament d’ANBAN (Associació Nacional de Big Data i Analytics).

Es tracta d’una ocasió única per a obtenir una visió completa de l’aplicació de l’anàlisi de dades en les empreses, requisit imprescindible per a aconseguir l’adaptació dels negocis a la necessària transformació digital. L’esdeveniment permetrà als professionals i empreses assistents conéixer la realitat actual de l’aplicació del tractament de dades en l’empresa, i aprendre d’experiències i opinions sobre les possibilitats reals de la Intel·ligència Artificial i el Machine Learning. Serà a més l’entorn perfecte per a fer networking amb les principals empreses i administracions que actualment apliquen en els seus procediments el tractament de dades.

El congrés s’estructura en dues ponències magistrals, tres taules de debat i una fira d’empreses, en la qual les mateixes podran mostrar els seus projectes i serveis orientats a Intel·ligència Artificial IoT, Big Data i Machine Learning.

Paral·lelament al congrés, la Universitat Politècnica de València, des del seu campus d’Alcoi, celebra un Fòrum d’Ocupació i Emprenedoria (Fòrum e2) que té com a objectiu crear un lloc de trobada entre empreses, estudiants i titulats que busquen una oportunitat laboral, un canvi d’ocupació i orientació que millore la seua carrera professional. La celebració paral·lela del Congrés Big Data i el Fòrum e2 és una oportunitat excel·lent per a les empreses participants de donar-se a conéixer entre la comunitat universitària.

L’assistència al congrés és gratuïta, prèvia inscripció. Les empreses que desitgen participar en la fira d’empreses hauran d’enviar un mail al contacte smartcity@alcoi.org, i indicar si desitgen a més realitzar alguna ponència sobre els seus productes o serveis. Per a obtenir més informació i conéixer el programa del Congrés Big Data Alcoi pots fer-ho a través de la web www.congresobigdataalcoy.es.

Cartell