Alcoi celebrarà una nova edició de Firasport en Primavera per als infants nascuts entre 2007 i 2012 , tots dos inclosos, de la mà de la Regidoria d’Esports i amb el Complex Eduardo Latorre com a infraestructura esportiva. Com ja es va fer a les darreres edicions i per evitar que es quede gent en llista d’espera hi haurà dos torns: el primer serà els dies 23 i 24 d’abril i el segon, el 25 i 26 del mateix mes, per ordre d’inscripció es podrà triar un torn o l’altre. Si hi ha disponibilitat, també es podrà acudir els quatre dies. La inscripció en tots els casos és gratuïta.

Els participants coneixeran diferents modalitats esportives amb sessions preparades per tècnics especialitzats, pensades per a divertir a través de l’esport. En aquesta ocasió les activitats esportives que desenvoluparan els infants són jocs d’aigua, colpbol, balonkorfl, judo jugat, minifut, futvolei i fittvolei.

El regidor d’Esports, Alberto Belda, destaca que: «Firaesport és una activitat d’èxit que, any rere any, ens demanden tant els més menuts com les seues famílies. És un espai de convivència amb altres infants on poder practicar esport durant el període de vacances escolars de Pàscua donant alternatives d’oci. Un dels eixos fonamentals de la regidoria és fomentar el Multiesport perquè conéixer diferents modalitats en els primers anys de vida en ajuda a desenvolupar les funcions motores així com a triar l’esport o esports que més ens agraden».

Les activitats es realitzaran al Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre de 9,30 a 13.30 hores. Les inscripcions que són gratuïtes es poden fer de l’1 al 12 d’abril.