El Ple de l’Ajuntament d’Alcoi va aprovar amb el vot afirmatiu de Compromís el nou PGE amb les al·legacions incorporades. Una de les al·legacions que Compromís va marcar com a fonamentals per a votar afirmativament era la reserva en la zona de Trencacaps, de terrenys per ús dotacional esportiu.

Màrius Ivorra «nosaltres sempre hem defensat la necessitat de dotar als barris de la ciutat de les infraestructures necessàries i en el cas del barri de Santa Rosa una de les mancances més evidents són les instal·lacions esportives. Els espais destinats a l’esport actuals queden insuficients i són molt bàsics per al segon barri de la ciutat per nombre d’habitants, i pensem que als terrenys municipals de Trencacaps caldria fer una reserva d’espai per aquest ús, ja en el seu moment vam fer al·legacions pertinents per a aconseguir-ho sense èxit»

Per a Compromís la millora dels nostres barris és fonamental, i el PGE hauria de tindre en compte aquestes necessitats dotacionals, que ja actualment troben a faltar els veïns, i que és un problema identificable a hores d’ara i no podem deixar-lo passar.