El Centre d’Esports va acollir una reunió dels seus representants amb els delegats de cada filà, on es van tractar diversos temes, destacant el diàleg, la participació i el consens en totes les decisions que es van aprovar. En l’encontre es va fer el sorteig de totes les competicions de l’edició d’aquest any, que tindrà lloc el divendres 19 i dissabte 20 d’abril.

Cal destacar com a novetat la incorporació d’una prova BTT, que ha comptat amb 47 persones festeres inscrites que faran un recorregut de 10 Km en els voltants del Poliesportiu Francisco Laporta, Via Verda, etc. És important assenyalar que a l’ocupar medi natural s’està a l’espera de l’autorització de Conselleria. La prova es durà endavant sempre que no es decrete alerta 3 per incendis, tal com ocorre en totes les proves d’aquestes característiques. Hi haurà un guanyador individual i també per equips, contant el temps dels 2 primers de cada equip, que tindran de 2 a 5 components. Hi ha 2 filaes que tenen 9 i 6 inscrits, pel que faran dos equips.

Una altra novetat és que s’ha proposat que el raspall es trasllade al carrer Sant Jaume.
Cal destacar que no va fer falta realitzar cap votació, ja que totes les decisions aprovades van ser consensuades entre totes les persones que van assistir, podem destacar entre d’altres acords, que en les categories aleví i infantil el criteri que decidirà el desempat en la classificació entre dos equips, serà després del resultat entre aquests 2 equips, el que menys gols en contra tinga, d’aquesta manera es fomentarà que no es busquen golejades en aquestes categories inferiors. També es va arribar a un acord perquè els partits de diverses categories duren menys temps per a quadrar millor els horaris en uns casos i en altres com en cadet on i hi ha una lliga de 5 amb una final posterior, no tinguen massa càrrega.

Cal destacar que aquest any la final de futbol sala senior amb la que es clausura el Trofeu serà a les 19 hores, per intentar acabar a temps per poder anar a El Collao a donar suport a l’Alcoyano que ha retardat el seu horari fins les 20.30 per a no coincidir.

Finalment, Alberto Belda va ressaltar que s’adequarà la costera de baixada al camp 3 perquè «la petanca utilitza mig camp i l’altre mig l’utilitzarem per aparcaments, tenim el plànol i l’estudi realitzat per utilitzar aquest camp com aparcament mentre es porten endavant les obres d’ampliació del Poliesportiu, atès que els caps de setmana la seua utilització és mínima, el plànol indica que caben 280 vehicles, durant el trofeu, donarem servei perquè més de 100 cotxes puguen aparcar ací».

Pel que fa a la participació aquest any es semblant a la dels darrers anys, baixant de forma puntual en alguna competició com el bàsquet o el futbol 7 veterans que tenen 2 equips menys. En petanca tot i que hi ha 2 filaes que no poden participar per no haver-se presentat l’any passat, la participació augmenta.

El nombre final d’inscrits no se sabrà fins el 9 d’abril, ja que fins aquest dia les filaes encara poden fer canvis i incorporar més persones festeres als seus equips o donar de baixa per lesió.
Alberto Belda ha volgut destacar que «hi ha molt bona sintonia en aquestes reunions, totes les persones que han volgut han participat i finalment hem arribat a tots els acords amb consens, ens presenta una nova edició d’un torneig que uneix festa i esport, que ompli el poliesportiu i diverses instal·lacions de persones que han de gaudir d’aquesta festa».