La regidora de Compromís Anna Climent ha presentat la nova acció que realitzaran aquest diumenge: «es sumem al repte de netejar un espai de la nostra ciutat, un «clean challenge», d’una part del riu que està prou bruta, i que ja en unes quantes ocasions hem demanat la seua neteja al ple i a comissions sense cap resultat».

Anna Climent ens comenta «un dels reptes que a Compromís ens vam proposar aquesta legislatura és recuperar les riberes i talussos dels nostres rius. Alcoi és una ciutat en què els rius que històricament han estat zones de separació per la seua utilització industrial. A Compromís sempre hem considerat que les riberes dels rius de la nostra ciutat, una vegada abandonat el seu ús industrial, fora de ser unes zones amb poc interés i utilitat per a la ciutat, són tot el contrari, són aquelles parts de la ciutat que uneixen els barris. Hem de fer valdre el seu atractiu , són zones on la vegetació és protagonista d’un paisatge, que barreja restes del patrimoni alcoià amb un medi natural. Aquestes característiques són perfectes per a considerar les zones de les riberes dels rius com a zones d’esbarjo adequades per als alcoians»

Anna explica «però pateixen de mancança d’atenció per part del Govern d’Alcoi, malgrat les nostres propostes per realitzar neteges a diferents parts del riu i augmentar les activitats i esdeveniments esportius a la zona. Així que si l’ajuntament no es posa mans a l’obra, nosaltres sí que ho farem, i demostrarem que no és tan difícil fer-ho.» i finalitza «volem aprofitar per a convidar a totes aquelles alcoianes i alcoians que vulguen ajudar-nos, ens reunirem el diumenge dia 7 a les 10.30 al museu de bombers per anar tots al lloc triat».

Cartel