L’Ajuntament d’Alcoi va promocionar el cicloturisme durant el passat cap de setmana a la ciutat de Viena en Àustria en un certamen específic dedicat al món de ciclisme i al cicloturisme sota el paraigua de Turespaña.

Argus Bike festival ha estat la cita europea en la qual tant Turespaña, com Turisme Comunitat Valenciana i el Patronat de Turisme de Costa Blanca han estat presents per a promocionar aquest producte turístic que tantes demandes està generant en les nostres destinacions. A més d’Alcoi de la Comunitat Valenciana van acudir els municipis de Benidorm i Guardamar.

Les consultes principalment van versar sobre la xarxa d’itineraris BTT, i bicicleta de muntanya i carretera. Al mateix temps es va aprofitar per a promocionar la ‘Vuelta a España’ amb tres etapes a la província d’Alacant, el Bike park d’Alcoi i les empreses situades a la nostra ciutat dedicades al lloguer de bicicletes, sent aquesta última una de les consultes més sol·licitades pels visitants