Una de les propostes de l’àrea de cultura de Podemos és descentralitzar la cultura i portar-la als barris de la nostra ciutat.

Segons comenta, la candidata a l’Alcaldia per Podemos, Naiara Davó ” a Alcoi, tot i que tenim una oferta cultural diversa i heterogènia, la majoria d’infraestructures es troben al centre i inclús les actuacions a l’aire lliure també se solen fer al centre. Per això, per a Podem és prioritari, diuen, descentralitzar la cultura i fer-la arribar a tots els racons de la nostra ciutat ”

“Considerem necessari dotar els diferents barris d’Alcoi d’infraestructures per a actuacions i representacions culturals, així com planificar actuacions al carrer en tots els barris. La cultura ha d’arribar a quanta més gent millor i és tasca de l’Ajuntament garantir que totes les persones en puguen tindre accés ” conclou la candidata Naiara Davó.