El Conservatori de Dansa d’Alcoi organitza, un any més amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dansa, la ‘V Gala de Conservatoris’. La representació tindrà lloc el dijous 11 d’abril, en el Teatre Calderón a les 19.30 h, amb una durada aproximada de 90 minuts.

Participaran els Centres oficials de titularitat pública de la província d’Alacant, a més del Conservatori Professional de València, el qual se suma per primera vegada per a aquesta ocasió. Per tant, actuaran: Conservatori Professional de Dansa José Espadero d’Alacant, Conservatori Professional de Dansa de València, Conservatori Elemental de Dansa de Benidorm, Conservatori Elemental de Dansa de Sant Vicent del Raspeig i Conservatori Elemental de Dansa d’Alcoi.

En la representació es podrà gaudir de vint-i-dues coreografies de les tres especialitats de dansa que cursen els alumnes en cadascun d’aquests centres, ballet clàssic, dansa espanyola i dansa contemporània. El nombre d’alumnes participants és de 123, dels quals 15 són d’Alacant, 10 de València, 22 de Benidorm, 41 de Sant Vicent del Raspeig i 35 d’Alcoi.

El Conservatori d’Alcoi presenta sis coreografies amb alumnes que cursen des de 4t d’ensenyaments elementals fins al tercer curs d’ampliació d’estudis.

Cartell