Després de realitzar les primàries obertes a la ciutadania, incorporar a les persones independents i fer les correccions de gènere necessàries Podem presenta la seva candidatura municipal que concorrerà a les properes eleccions municipals de maig. Serà demà dimecres, 10 d’abril, a la Placeta El Fossar, a les 19:30 hores.

Com afirma la candidata a l’Alcaldia Naiara Davó «tenim un grup de persones formades, valentes i compromeses, per fer canvis reals. Nosaltres no venim a fer les mateixes coses però un poc millors, venim a fer-ne d’altres i a fer-les d’altra forma.”

Al mateix temps Naiara Davó conclou que «Som una candidatura plural i imprescindible per a fer avançar Alcoi. I anem a deixar-nos la pell per Alcoi. Animem als nostres veïns i veïnes a vindre a conèixer-nos.»

L’acte de presentació de la candidatura alcoiana comptarà amb la participació del candidat a la Presidència de la Generalitat Rubén Martínez Dalmau, el cap de llista per Alacant al Congrés dels Diputats Txema Guijarro i la número 2 María Teresa Pérez i la candidata valenciana al Parlament Europeu Esther Sanz. L’acte també tindrà el suport dels alcaldables d’Alacant i Elx, Xavi López i José Bustamante, i d’Ibi, Ontinyent i Mutxamel.