Tant el dilluns com ahir dimarts, i avui dimecres, s’han produït avaries a la línia de mitja tensió de la ciutat propietat de l’empresa d’energia Iberdrola. La primera va ser en Mestre Espí i la segona, en Pintor Cabrera, afectant la llum de diferents barris, especialment, Sant Rosa i Eixample.

Per part de l’Ajuntament es presentarà reclamació a la companyia per les repercussions que aquestes fallides han produït en l’enllumenat públic. També es recorda als usuaris que es pot reclamar a la companyia per talls de subministrament i que, si necessiten més informació, poden contactar amb l’Oficina Municipal d’Atenció al Consumidor (OMIC).

Per part de la companyia Iberdrola, s’ha informat als tècnics municipals que s’ha treballat amb continuïtat per a realitzar les reparacions necessàries tant en horari nocturn com diürn, procurant restaurar el subministrament, i que demà dijous 11 d’abril se seguiran realitzant reparacions per poder acabar els treballs de substitució de les línies.