Demà dissabte 13 de d’abril el Centre de la ciutat d’Alcoi celebrarà una jornada plena d’activitats amb el nom ‘Festa is coming’. Es tracta d’una proposta solidària, i medi ambiental i també comercial que espera que siguen molts els veïns que comptarà amb el suport i la col·laboració de l’ajuntament.

Entre les 11 i les 14h hi haurà un centre per als més menuts, ‘Menut Centre’, amb diferents jocs tradicionals i activitats al carrer Sant Llorenç. Les activitats estaran amenitzades per un grup alcoià com és la Big Band i culminaran a les 13h a la Plaça de Dins amb l’actuació de The Glups, una actuació dirigida als més menuts.

A la vesprada hi haurà en el Parterre ambientació musical de la mà de Joe Pask, aquesta pensada perquè també els jóvens puguen gaudir de les vesprades en el centre.

Els comerciants col·laboraran recaptant diners a benefici de Càritas i van a sortejar una bicicleta elèctrica entre tots aquells que entre el divendres i el diumenge compren o consumisquen als locals adherits a la iniciativa.

Per altra banda cal destacar que és un event també mediambiental i des de l’ajuntament s’ha proporcionat a tots els comerços adherits un pack ecològic que contarà entre altres amb bosses de paper.

Ho expliquen en el vídeo de capçalera Vanessa Moltó, regidora de Comerç, Rafael Pérez, president d’ACECA, Alejandro Cerro, representant d’Al Centro y Santiago Segura, delegat arciprestal de Càritas Interparroqual d’Alcoi.

Cartell