Tània Aznar, número 3 per Guanyar Alcoi ha explicat que la que s’esgota “ha estat una nova legislatura perduda per a l’educació pública de la ciutat”. De fet, considera que a poques setmanes de les eleccions autonòmiques es posa de manifest que els anuncis “no han estat més que paper mullat”. “Del pla Edificant anunciat, sols s’ha executat el 0’31% d’allò que estava previst per al 2018 i tot just al darrer mes de l’any. 38.0000 euros, en les marquesines del Miguel Hernández, d’un total de 9.000.000, on la despesa més important anaven a ser els 4 milions de l’IES Andreu Sempere”, diuen.

“Pel que fa a la resta, fins ara no hi ha més que promeses, no s’han redactat ni el projecte de nou gimnàs i aules per al Pare Vitòria ni el projecte per a l’ampliació de l’IES Cotes Baixes”, asseveren. És més, segons la candidata “ara sabem que la reforma de l’Andreu Sempre s’ajorna sense cap explicació, el projecte que es suposava més avançat i que era pràcticament imminent ja no existeix”, aquesta és la informació que s’ha traslladat a la comunitat educativa del centre, sense que a hores d’ara ni l’Ajuntament ni la Conselleria d’Educació hagen donat cap explicació convincent, diu.

Tània Aznar assegura que “mereixem una educació pública de qualitat, per a nosaltres l’Escola Pública ha de passar a ser, ja, una prioritat”. Des de Guanyar Alcoi, “pensem que cal exigir les infraestructures necessàries i actuar sobre les mancances que tenen actualment estos centres. Però també cal que revisem entre totes l’estat de l’Escola Pública a Alcoi. Ja no sols pel que fa a estes infraestructures i equipaments, si no també pel que fa a la qualitat educativa i pel que fa a l’oferta de places públiques en tots els nivells. L’Educació Pública ha de deixar d’estar a la cua de coses per fer”.