Amb el lema “Tota pedra fa marge!” la plataforma ciutadana Guanyar Alcoi ha enllestit una plataforma en línia perquè la ciutadania puga col·laborar amb el finançament de la campanya electoral de les eleccions municipals del 26 de maig. La pàgina de donacions estarà disponible a l’adreça web donacions.guanyaralcoi.com

Tal com afirma Pablo González, candidat a regidor “demanem aquesta col·laboració perquè no volem estar sotmesos a més directrius que les de les alcoianes i alcoians.”

El lema de la campanya, “Tota pedra fa marge!” fa referència “al fet que cada aportació, per xicoteta que siga, suma i és imprescindible per la campanya de les eleccions municipals, perquè permet mantenir la independència de la plataforma respecte dels bancs i els grans poders econòmics i fer que la veu de la plataforma siga el més forta possible”, diuen.

Les donacions es poden portar a terme mitjançant dues opcions, a través del sistema de pagament segur en línia PayPal o mitjançant una transferència bancària. En el moment de fer la donació existeix l’opció de sol·licitar un certificat d’exempció fiscal que dóna dret a una deducció del 20 per cent en la declaració de la renda, amb un límit màxim de 600 euros anuals.

“Som molt conscients que demanem un esforç però el cert és que sense la col·laboració de la ciutadania el somni de fer l’Alcoi que ens mereixem serà més complicat. Qualsevol aportació, per menuda que pensem que pot ser, és important per a nosaltres” conclou González.