L’Associació d’Amas de Casa ‘Lucentum’ d’Alcoi ha organitzat un any més una manifestació dins dels actes de la Setmana Modernista. Aquest any volen fer conéixer un fet històric que va tindre lloc l’any 1909, perquè hi haja una implicació amb major coneixement i es puga fer una millor recreació històrica, per aquest motiu el CAEHA oferirà una sèrie de conferències en els barris de la ciutat per explicar aquests fets. La primera serà el 25 d’abril en la Casa de la Cultura.

Enguany el context de la manifestació serà el reclutament dels joves de l’època per a la guerra del Marroc. Es vol que la gent que acudisca vaja amb una vestimenta adequada a aquest context i que participe la gent de tots els barris..

Expliquen tots els detalls en el vídeo de capçalera Lorena Zamorano; regidora de Turisme i Patrimoni, Maribel Botella; presidenta de las Amas de Casa i Jordi Ortiz; membre del CAEHA, Centre Alcoià d’Estudis Històrics i Arqueològics.

Moment de la roda de premsa