La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat ha presentat una nova edició de Jazz amb la Manco, que tornarà a omplir de música els pobles de l’Alcoià i el Comtat. Es tracta de la setena edició del popular cicle de concerts itinerants a l’aire lliure que la Mancomunitat organitza amb la col·laboració del Jazz Club el Mussol. La roda de premsa ha comptat amb la presència de Paco Pascual, secretari del Jazz Club El Mussol, i, per part de la Mancomunitat, amb el President, Manuel Gomicia, i el Gerent, Arnaldo Dueñas.

Enguany participaran quatre grups –Mississippi Dixieland Jazz Band, Swing 26, 3+1 Saxophone Quartet i Semilla Negra– i les actuacions tindran lloc en els quinze municipis que ara integren la Mancomunitat, amb la recent adhesió d’Alcosser de Planes.

El President de la Mancomunitat ha volgut “agrair al Jazz Club El Mussol la seua col·laboració, perquè sense el seu suport l’organització d’aquesta actuació cultural no seria possible”. Paco Pascual ha destacat que l’èxit de Jazz amb la Manco resideix en el fet que “el jazz és una música viva, que interactua amb els assistents del concert”, i Arnaldo Dueñas, per la seua banda, afegia que “tots els municipis esperen amb ganes l’arribada de l’estiu perquè comencen els concerts de jazz”.

La formació encarregada d’inaugurar el cicle serà Mississippi Dixieland Jazz Band en Alcoleja, el dia 11 de maig, i el jazz continuarà visitant els municipis de les comarques fins al mes de setembre, quan es tancarà l’edició en l’Orxa.

Jazz amb la Manco és una de les actuacions culturals de la Mancomunitat amb més recorregut. L’objectiu d’aquest cicle de concerts és potenciar l’intercanvi cultural, donant a conéixer als artistes, i dinamitzar l’activitat econòmica dels municipis, potenciant la seua oferta d’oci.

Cartell