La regidora de Consum a l’Ajuntament d’Alcoi, María Baca, ha donat a conéixer en roda de premsa les novetats del mercadet de festes amb les que es vol ampliar l’oferta i espais d’oci a la nostra ciutat durant el període de Festes, “d’aquesta manera podem donar servei en diferents punts de la ciutat, tant al centre històric com a les zones de pas, de manera que també diversifiquem les alternatives d’oci”.

Enguany el mercadet tindrà lloc del 3 al 6 de maig i comptarà amb una gran varietat de parades d’artesania, complements, marroquineria, alimentació variada, minerals, llibres, etc. En total hi haurà 82 parades que es trobaran al carrer Els Alçamora.
Respecte a les novetats, hi ha tres destacades, per una banda hi haurà una zona de food trucks al carrer Nofre Jordà, amb menjar mexicà, vegà, sense gluten, coquetes, etc. També hi haurà un camió cerveseria amb servei de restauració en la Font de les Mosques, amb terrassa ubicada enfront. Finalment per als més menuts podran gaudir de la zona de castells inflables al final del carrer Alcoleja (Centre de Salut La Fàbrica) amb monitors.

A més, Baca ha recordat que hi haurà 6 parades de menjar ràpid en la plaça Emili Sala i que en la Glorieta estarà ‘Tapa i Festa’ que ja explicarà en una roda de premsa específica.