Des de l’Ajuntament es treballa per revisar la instal·lació de l’enllumenat públic després que les pluges puguen haver afectat parts puntuals d’aquest servei. La tasca de revisió està previst que s’allargue diversos dies. La pluja dels últims dies ha afectat a les instal·lacions de l’enllumenat, fet que pot suposar que alguns fanals, així com alguna part en concret de les llums de l’enramà no funcionen correctament.

Al llarg del matí s’ha treballat intensament, ja que la caiguda de més de 200 litres en pocs dies es considera una quantitat anormal que pot haver afectat al mecanisme de la infraestructura festera. D’altra banda, els treballs de la brigada d’obres s’han compaginat també aquest matí amb el muntatge de la mascletà nocturna que tindrà lloc aquesta nit per celebrar la declaració de les Festes de Moros i Cristians d’Alcoi com a Bé d’interés cultural immaterial (BIC). L’acte pirotècnic serà a les 21.30 hores a la Plaça d’Espanya.