Per tal de prevenir a la ciutadania sobre el risc de les agressions sexistes,  Alcoi disposarà durant els dies de festa de tres punts informatius on es podran denunciar actes d’assetjament. Aquests tres punts informatius es trobaran a la Glorieta, al passatge Sant Agustí i a la plaça Emili Sala, cadascun dels quals estarà atés per dos alumnes procedents del cicle superior de Tècnic d’Inserció Laboral i del cicle superior de Promoció d’Igualtat; 12 en total, ja que faran torns. la principal novetat d’aquest any és que s’amplien els horaris d’atenció.

Als punts de consulta es rebrà assessorament, es donarà a conéixer el protocol d’actuació en cas d’agressions sexistes, i es repartiran polseres morades amb la llegenda «Alcoi diu NO és No. Contra les agressions sexistes som una veu», nom que, d’altra banda, rep aquesta campanya. Paral·lelament s’ha sol·licitat a hostalers i comerciants del barri del Centre que col·loquen cartells informatius d’aquesta campanya als seus establiments.

Moment de la roda de premsa