Podem porta setmanes dissenyant el seu programa electoral. I una de les àrees més importants, és la que fa referència a la Promoció econòmica i Administració Pública.

Dins d’aquesta gran àrea, i com que la Llei d’Hisendes Locals permet progressivitat – qui més té més paga – la candidata a l’Alcaldia Naiara Davó, explica que «Se sol posar el focus en les despesses i parlar menys de la política d’ingressos. I és necessari treballar perquè la política d’ingressos municipal siga cada vegada més progressiva, de forma que qui més té pague més. Això és la justícia social»

Per això, dins la proposta de Política d’Ingressos de Podem, la candidata a l’Alcaldia Naiara Davó proposa «com a mínim doblar la taxa per ocupació de la via pública als bancs que disposen de caixers automàtics que donen al carrer. En l’actualitat estan pagant entre 154 euros i 206 euros, depenent de la zona, el mateix que un hosteler local. I això no és just.»

«En una situació econòmica com l’actual, no pot ser que els hostelers estiguen pagant el mateix que les entitats bancàries. Els bancs han de pagar més, evidentment», conclou Naiara Davó.