El triomf del PSPV-PSOE en les Eleccions Autonòmiques, que permetrà que Ximo Puig continue al capdavant del govern de la Generalitat Valenciana, ha sigut valorat pel candidat socialista a renovar l’alcaldia d’Alcoi, Toni Francés, apuntant que “estem molt contents per la confiança depositada pels alcoians i alcoianes en el PSPV-PSOE i en el projecte que ha desenvolupat Ximo Puig en aquesta última legislatura. Un projecte que tindrà continuïtat en els pròxims quatre anys i que permetrà completar el canvi que ja ha començat a experimentar la Comunitat Valenciana”.

Toni Francés incideix en la importància que té per a Alcoi que Ximo Puig seguisca al capdavant del govern autonòmic: “en els últims quatre anys, en els quals ha estat al capdavant del Consell, les inversions a Alcoi s’han multiplicat per cinc en relació al que invertia el PP en el govern autonòmic. A més, el Consell ha apostat per Alcoi impulsant les polítiques socials i econòmiques amb diferents projectes i programes, que han incidit de manera decidida en aquesta ciutat. Alcoi es jugava molt en les eleccions Generals i Autonòmiques, i els resultats obtinguts permetran que Alcoi continue progressant i avançant en el seu lideratge”.

Ahir a la nit, després de conéixer-se els resultats al Congrés i Senat, Toni Francés ja els va valorar de manera molt positiva, agraint el suport al projecte socialista. En aquest sentit, va destacar “el suport majoritari al projecte de Pedro Sánchez, sent el partit més votat de tots els que concorrien a aquestes Eleccions Generals. El suport en els comicis celebrats el diumenge ens anima a continuar impulsant el projecte socialista en l’àmbit de l’Estat, Autonòmic i sobretot Municipal, i s’ha vist que el treball fet ha sigut confirmat pels alcoians i alcoianes”.