La sala d’art La Capella de l’Antic Asil inaugura el pròxim 10 de maig a les 20h l’exposició ARSENAL de José Antonio Picazo. En aquesta ocasió la presentació es convertirà en un esdeveniment on les obres d’art de José Antonio Picazo es combinaren amb l’art de Damià Llorens (We Llaure Not Brothers), qui aportarà la seua música electrònica noise post-industrial i amb Juan Carlos Cembreros (ScreenWarriors) que serà el vídeo-artista que s’encarregarà del vídeo mapping per a la sala.

Arsenal es compon de diferents sèries que mostren l’evolució de l’obra de l’artista, on reflexiona al voltant del camí que va prenent la societat en si. Com a nucli expositiu es troben els seus llenços, dels quals parteix el seu concepte d’anàlisi sobre la importància de la industrialització en la nostra societat, inicialment treballa sobre els orígens, explicitant tot el que va comportar aqueix canvi tan radical entre una societat preindustrial i una industrialitzada. A partir d’ells apareixen les teles, que van ser un projecte dut a terme en 2016 sota el títol d’Igual a Igual. A continuació van seguir les sèries dels cartons, com a peces a meitat creació amb veladures o representacions desdibuixades com a expressió d’aqueixa societat que està patint un canvi cap a un futur en construcció i que provenen de l’exposició Desdibujada de Xàtiva. Les impressions 3D són les obres creades per a l’exposició Mecanizados que va tindre lloc a València, que al·ludeixen a aqueix futur tan imminent que modificarà el nostre sistema de treball i econòmic, on encara ens trobem supeditats i del qual no sabem independitzar-nos.

Finalment, presenta com a obra nova en La Capella de l’Antic Asil i com a evolució de la seua obra, d’una banda unes escultures realitzades amb fusta de palets on es produeix una crítica al pes del sistema econòmic i d’altra banda una sèrie inèdita basada en les obres digitals que són, en última instància cap a on ens dirigim, una societat on el virtual i les noves formes de treball que es van generant apareixen com un procés d’acte-explotació generat per les condicions actuals.