La Junta de Govern ha aprovat el contracte d’obres del «Proyecto constructivo de puente sobre el barranco del Cint en Alcoy» situat entre la urbanització de Serelles i la Piscina Municipal José Trenzano. Amb un pressupost de 2.467.085,54 euros, iva inclòs i amb un termini d’execució de l’obra de 9 mesos, l’Ajuntament d’Alcoi crearà un accés a aquesta urbanització situada als peus de la serra. A partir d’ara, s’obri el període perquè les empreses presenten les seues propostes, les ofertes podrien suposar una rebaixa en el pressupost marcat inicialment al projecte.

El projecte de la infraestructura va ser adjudicat a la UTE Degree of Freedom Engineers i Icimed per un preu de poc més de 90.000 euros. L’empresa que s’adjudique la licitació de les obres haurà de construir un pont amb una longitud total de 96 metres i amb dos eixos de suport. L’amplada del taulell en la part superior serà de 12,50 metres, i la secció funcional s’estructura amb dues voreres de 2,85 metres cadascuna, dues calçades de 3 metres i un carril bici de 2.55 metres. En el taulell també hi haurà enllumenat públic i canalització de serveis com aigua potable i comunicacions.

El regidor de territori i ciutat intel·ligent, Manolo Gomicia, destaca que «el nou pont amb el qual comptarà la nostra ciutat donarà accés a la zona de Serelles però també ajudarà a la connectivitat entre barris en general».

Plànol

Plànol

Cal recordar que La urbanització de Serelles estava afectada per una sentència judicial que facultava a l’Ajuntament per acabar les obres d’urbanització de Serelles després de retirar la condició d’agent urbanitzador a l’empresa Luxender. L’Ajuntament es va encautar de l’aval de 3,7 milions i d’aquesta quantitat serà d’on sortiran els diners per escometre les obres del nou pont que unirà la zona de la urbanització amb la piscina municipal José Trenzano.