El candidat a l’Alcaldia de Compromís Màrius Ivorra ha presentat aquest matí la seua proposta per al barri de Santa Rosa «volem construir una piscina municipal, pistes esportives i un centre per a esports minoritaris».

Per a Ivorra «el barri de Santa Rosa ha estat un barri abandonat pel que fa a serveis. És l’únic barri que no té Centre Social i les equipacions esportives actualment són totalment insuficients per no dir inexistents».

El Centre Esportiu Santa Rosa està projectat ocupant terrenys públics al costat de la Colònia d’Aviació al carrer Mestre Josep Ribera Montes a l’altura dels carrers Benimarfull i Metge Manel Rodríguez. Aquest centre de nova construcció disposaria de dues pistes per a Gimnàstica rítmica i una per a Gimnàstica esportiva, «la nostra intenció és aconseguir la certificació de les instal·lacions per a fer competicions al centre» comenta el candidat Ivorra «a més dintre del projecte, una part important és la rehabilitació i reurbanització d’una de les piscines del complex de la Colònia, donant així solució a una de les reivindicacions històriques del barri».

El complex es comptaria amb dues pistes poliesportives, a més a més d’una pista per a bàsquet i pàdel. «A l’hora de realitzar el projecte, hem insistit en la disposició de sales multi usos per a realitzar activitats esportives encaminades a la gent major del barri i que puguen ser utilitzades per dinamitzar la vida social al barri» Ivorra comenta.

«Amb aquest projecte, Compromís posa de manifest la seua vocació de fer política per als barris, millorant la qualitat de vida de les alcoianes i alcoians, treballant per a les persones» finalitza Ivorra.