La regidora de Compromís Begonya Doménech ha presentat aquest matí la seua proposta d’habitatges tutelats per a gent major «volem crear vivendes tutelades per a gent major, amb serveis tutelats, però amb una independència major que a les residències»

«Aquest és un projecte en què portem treballant diversos anys, inclús contactes amb la Conselleria de Mónica Oltra, i ha tingut molt bona acollida -comenta la regidora Begonya- aquest model de vivendes afavoreix la vida independent en la maduresa dels nostres majors, però amb serveis indispensables que faciliten la vida quotidiana dels majors. Servei de cuina central, classes de gimnàstica, oci i formació, serveis mèdics són alguns dels serveis que estaran a l’abast dels habitants de les vivendes, però també podran ser emprats per la gent del barri»

Amb aquesta proposta millorem els serveis de la zona alta, la qualitat de vida dels nostres majors i assegurem la pervivència d’un edifici important del nostre patrimoni, que actualment està en desús i amb problemes de filtracions, donant-li un ús social.

A Compromís ho tenim clar, la qualitat de vida dels nostres majors es prioritària, però no sols d’aquells grans dependents, no podem oblidar aquells que encara tenen una autonomia però que necessiten d’algun tipus de servei més lleu.