Alcoi és una ciutat on les sorpreses ens esperen on menys imaginem. Aquest diumenge 19 de maig podrem seguir descobrint de la mà de l’Associació Paleontològica Alcoiana ISURUS, la quantitat de fòssils urbans que hi ha a la nostra ciutat i que ens passen desapercebuts en el dia a dia.

Fa un any ja es va organitzar una primera ruta on els participants van poder gaudir de les explicacions dels membres d’aquesta associació que mostraven les localitzacions d’aquests fòssils en l’entorn urbà mentre passejaven pel centre d’Alcoi. En aquesta ocasió la ruta començarà al Centre d’Alcoi i continuarà pel barri de l’Eixample. Al finalitzar la ruta, també tindrà lloc una visita guiada al museu Isurus, a l’edifici Explora.

La regidora Vicky Llàcer comenta que «El Patrimoni d’Alcoi és immens i la col·laboració amb les entitats per poder donar a conéixer el seu treball és imprescindible» i afegix que «gràcies a la col·laboració de l’Associació Paleontològica Alcoiana ISURUS, des de Guanyar Alcoi podem tornar a organitzar aquesta Ruta Urbana Guiada ‘Xafant el passat’ per segona vegada en la qual podrem tornar a gaudir d’un passeig per la ciutat mentre descobrim fòssils en voreres o escalons sobre els quals podem haver caminat moltes vegades.»

La ruta eixirà des del parc del Parterre a les 10.00 h del matí del diumenge 19 de maig i tindrà una duració aproximada de dues hores amb la visita al museu inclosa. Els organitzadors demanen que es comunique l’assistència amb antelació per tal de planificar adequadament l’itinerari i horaris si hi haguera demanda suficient per a fer més d’un grup.

L’assistència es pot comunicar escrivint un correu a l’adreça info@guanyaralcoi.com o un Whatsapp al telèfon 668 82 68 32 indicant quantes persones assistiran.